Wil jij extra schrijfgereedschap ontvangen met schrijftips die je vast en zeker goed kunt gebruiken bij het schrijven van een spannend verhaal? Meld je dan aan voor mijn inspiratiemails. Ik deel hierin niet alleen tips voor spanning, maar ook over personages, dat lastige middendeel van een verhaal en natuurlijk hoe je een plot bedenkt.

Meld je aan en ik deel mijn schrijfkennis met jou.

Aanmelden inspiratiemails

thriller schrijven

Op 1 juni 2021 verscheen mijn schrijfboek ‘In 10 stappen een bloedstollende thriller schrijven‘. Een boek met een handig stappenplan om een verhaal te plotten gecombineerd met alle ingrediënten hoe je de lezer nieuwsgierig houdt naar de rest van je verhaal.

En meer…

Want je vind ook nog een aantal verrassende tips die je nodig hebt om van je verhaal een unieke thriller te maken!

Annette Hulscher schreef over mijn boek: ‘Een inspirerende handleiding voor het schrijven van een retespannend boek!’

Reacties van lezers:

Julia Ran:

Wat een aanrader dit boek! Ondanks het feit dat ik een ‘gewone’ roman schrijf, heb ik hier heel veel bruikbare tips uitgehaald o.a. over verhaalopbouw en spanningsboog.

Alie Seubers:
Ik ben mijn verhaal aan het herschrijven en het geeft een goed gevoel wanneer ik jouw boek lees en ik zie dat alles nog klopt. Het is een prachtig en goed geschreven boek, Marelle

Petra Bontje:
Erg duidelijk en prettig leesbaar!

Saskia Oudshoorn: 
Informatief en handig!

Reacties van lezers:

Nico Torrenga:
De duidelijke tips die Marelle schetst zijn direct toepasbaar en bevorderen de spanningsopbouw gegarandeerd!

Anita Kok:
Het duidelijke stappenplan is een nuttige houvast voor elke beginnende schrijver, maar ook voor de gevorderde schrijver. Een overzichtelijk en uiterst praktisch toepasbaar boek.

Heleen van den Hoven:

Met veel voorbeelden, praktische oefeningen en kernachtige informatie loodst Marelle Boersma je langs alle belangrijke elementen van het schrijven van een thriller. Met deze tien stappen kun je direct aan de slag en krijg je bovendien toegang tot meer inspiratie en handige tools.

Heleen van den Hoven is auteur van o.a. de thrillers Het CARPA Complot en De speelgoedman

Download hieronder de verschillende schrijftechnische tips uit mijn Toolbox:

.

-> SCHRIJFINSPIRATIE

.

-> GROOTSTE ANGST

.

-> VRAGEN PERSONAGES

.

-> COMPLICATIES

.

En zoek je meer tips, schrijftechnieken en inspiratie? Kijk dan bij de SCHRIJFCURSUSSEN van de Online Schrijfschool. Je ontvangt dan ook feedback op je schrijfopdrachten.

Wil je advies welke cursus of schrijftraject voor jou het meest geschikt is? Neem dan gerust contact op. -> CONTACT MARELLE

Veel schrijfplezier!

Reacties van lezers:

Annette Hulscher (Annet Hulst):

‘In 10 stappen een bloedstollende thriller schrijven’ is een inspirerende handleiding voor het schrijven van een rete-spannend boek. De ervaren Marelle Boersma leert de lezer alles over de opbouw van een goed verhaal en besteedt daarnaast veel aandacht aan spanningsverhogende technieken. Heel leerzaam en vooral inspirerend. Elke hoofdstuk bevat sprekende, herkenbare voorbeelden en wordt afgesloten met opdracht die direct tot actie aanzet.

Annette Hulscher is oprichter van Vrouwenthrillers.nl  Onder de auteursnaam Annet Hulst schreef ze Privacy live en Bloedheet