In 10 stappen een bloedstollende thriller schrijven

thriller schrijven

Thriller schrijven -> een vak apart.

Droom je ervan om een spannende thriller te schrijven, maar vraag je je af hoe je het verhaal opbouwt? Wil je bovendien weten hoe je jouw verhaal bloedstollend spannend maakt? Dan is dit boek een prachtig hulpmiddel.

Spanning is nodig in elk verhaal, maar voor een thriller is het absolute noodzaak. In dit boek krijg je een makkelijk te volgen en tijdbesparend stappenplan om een thriller te schrijven. Een route die je zowel structuur biedt als creatieve vrijheid geeft om je eigen unieke thriller te schrijven. Het inspireert jou als (beginnende) schrijver en laat je zien hoe je een thriller spannend maakt.

Marelle helpt schrijvers om de theorie van het schrijven in de praktijk te brengen. Vandaar dat je in dit boek niet alleen de theorie ontdekt, maar ook voorbeelden uit de praktijk aangereikt krijgt. Je krijgt tips, valkuilen, oplossingen en gerichte opdrachten, zodat je direct kunt werken aan je eigen thriller.

Recensie Biblion: ‘Marelle beperkt zich terecht tot de opbouw van een verhaal en hoe dat spannend te maken, andere technieken als het schrijven van dialogen of het vinden van een eigen stijl stipt ze hooguit aan. Een handleiding die stimuleert te gaan schrijven, en dan niet alleen thrillers.

Heldere cursus over de technieken om een verhaal spannend te maken van de schrijfster van o.a. de Vertrek-thrillers.’

Susanne Dirksen: ‘Het is een blauwdruk voor elk genre, zelfs voor mijn kinderboek. Het legt ook precies uit waarom je vastloopt, als je deze stappen niet volgt.’

BESTELLEN:

In 10 stappen een bloedstollende thriller schrijven:
-> kosten boek: € 17,50 (ik betaal de verzendkosten)
* woon je in het buitenland (niet in Nederland) neem dan even contact op.

.

Reacties van lezers:

Julia Ran:

Wat een aanrader dit boek! Ondanks het feit dat ik een ‘gewone’ roman schrijf, heb ik hier heel veel bruikbare tips uitgehaald o.a. over verhaalopbouw en spanningsboog.

Betty:

De eerste stap gelezen, wat krijg ik een zin om te gaan schrijven! Ik lees duidelijke taal en tips. Eindelijk iemand die schrijft wat de plot van een verhaal eigenlijk is. Hoe simpel kan het zijn. Door jouw ervaring in lesgeven gaat dit boek erin als zoete koek!

Reacties van lezers:

Nico Torrenga:
De duidelijke tips die Marelle schetst zijn direct toepasbaar en bevorderen de spanningsopbouw gegarandeerd!

Anita Kok:
Het duidelijke stappenplan is een nuttige houvast voor elke beginnende schrijver, maar ook voor de gevorderde schrijver. Een overzichtelijk en uiterst praktisch toepasbaar boek.

Reacties van lezers:

Alie Seubers:
Ik ben mijn verhaal aan het herschrijven en het geeft een goed gevoel wanneer ik jouw boek lees en ik zie dat alles nog klopt. Het is een prachtig en goed geschreven boek, Marelle

Petra Bontje:
Erg duidelijk en prettig leesbaar!

Saskia Oudshoorn: 
Informatief en handig!

Handig stappenplan

Eindelijk is er een boek waarin je een makkelijk te volgen stappenplan krijgt dat je veel tijd bespaart bij het schrijven van je thriller. In elk stap krijg je veel tips, duidelijke praktijkvoorbeelden én natuurlijk zitten er nog een paar verrassingen in het boek verstopt.

-> Ook voor schrijvers van een roman, jeugdboek of een levensverhaal geeft dit boek een prachtige leidraad om de lezer niet alleen nieuwsgierig te máken, maar ook te houden tot aan het eind.

.

In het boek ‘In 10 stappen een bloedstollende thriller schrijven‘ krijg je onder meer antwoord op deze vragen:

  • Hoe bouw je een verhaal op?
  • Hoe schrijf je een krachtig begin?
  • Hoe zorg je dat het middendeel spannend blijft?
  • Hoe schrijf je een bloedstollend slot?
  • Hoe bedenk je een verrassende twist?
  • Er komt nog veel meer aan bod, maar dat ontdek je vanzelf tijdens het lezen.

Annette Hulscher schrijft:

Wat een leerzaam en vooral inspirerend boek!

Annette Hulscher is oprichter van Vrouwenthrillers.nl  Onder de auteursnaam Annet Hulst schreef ze Privacy live en Bloedheet

‘In 10 stappen een bloedstollende thriller schrijven’ is een inspirerende handleiding voor het schrijven van een rete-spannend boek. De ervaren Marelle Boersma leert de lezer alles over de opbouw van een goed verhaal en besteedt daarnaast veel aandacht aan spanningsverhogende technieken. Heel leerzaam en vooral inspirerend. Elke hoofdstuk bevat sprekende, herkenbare voorbeelden en wordt afgesloten met opdracht die direct tot actie aanzet. 

Voor beginnende auteurs is lezen over schrijven een van de leukste dingen die er is. Ik pakte dan ook direct mijn pen op nadat ik dit boek had dichtgeslagen en ging met de opdrachten aan de slag. 

Heleen van den Hoven schrijft:

Met veel voorbeelden, praktische oefeningen en kernachtige informatie loodst Marelle Boersma je langs alle belangrijke elementen van het schrijven van een thriller. Met deze tien stappen kun je direct aan de slag en krijg je bovendien toegang tot meer inspiratie en handige tools.

Heleen van den Hoven is auteur van o.a. de thrillers Het CARPA Complot en De speelgoedman