In 10 stappen een bloedstollende thriller schrijven

Droom je ervan om een spannende thriller te schrijven, maar vraag je je af hoe je het verhaal opbouwt? Wil je bovendien weten hoe je jouw verhaal bloedstollend spannend maakt? Dan is dit boek een prachtig hulpmiddel.

Spanning is nodig in elk verhaal, maar voor een thriller is het absolute noodzaak. In dit boek krijg je een makkelijk te volgen en tijdbesparend stappenplan om een thriller te schrijven. Een route die je zowel structuur biedt als creatieve vrijheid geeft om je eigen unieke thriller te schrijven. Het inspireert jou als (beginnende) schrijver en laat je zien hoe je een thriller spannend maakt.

Marelle helpt schrijvers om de theorie van het schrijven in de praktijk te brengen. Vandaar dat je in dit boek niet alleen de theorie ontdekt, maar ook voorbeelden uit de praktijk aangereikt krijgt. Je krijgt tips, valkuilen, oplossingen en gerichte opdrachten, zodat je direct kunt werken aan je eigen thriller.

De voorverkoop start op 1 mei 2021.

VOORVERKOOP: Op 1 mei start de voorverkoop (alleen via mijn website) van ‘In 10 stappen een bloedstollende thriller schrijven
-> kosten boek: € 17,50 (tot 1 juni geen verzendkosten*)
* woon je in het buitenland (niet in Nederland) neem dan even contact op.

.

NORMALE VERKOOP: Vanaf 1 juni is het boek leverbaar via elke (online) boekhandel.

Bestel je na 1 juni via mijn website dan vraag ik slechts een kleine bijdrage in de verzendkosten*; de totaalprijs wordt dan € 19,95
* woon je in het buitenland (niet in Nederland) neem dan even contact op.

BOEKLANCERING -> SPANNEND FEEST

Wil je meedoen met de unieke Online workshop ‘In 10 stappen Spanning’ die ik ga geven tijdens de boeklancering op 1 juni om 19:30 uur, meld je dan snel aan voor mijn inspiratiemails.

De ontvangers van mijn inspiratiemails worden als eerste uitgenodigd.

Meld je hieronder aan voor de inspiratiemails, sowieso erg inspirerend ;)

Aanmelden inspiratiemails

Eindelijk is er een boek waarin je een makkelijk te volgen stappenplan krijgt dat je veel tijd bespaart bij het schrijven van je thriller. In elk stap krijg je veel tips, duidelijke praktijkvoorbeelden én natuurlijk zitten er nog een paar verrassingen in het boek verstopt.

-> Ook voor schrijvers van een roman, jeugdboek of een levensverhaal geeft dit boek een prachtige leidraad om de lezer niet alleen nieuwsgierig te máken, maar ook te houden tot aan het eind.

.

In het boek ‘In 10 stappen een bloedstollende thriller schrijven‘ krijg je onder meer antwoord op deze vragen:

  • Hoe bouw je een verhaal op?
  • Hoe schrijf je een krachtig begin?
  • Hoe zorg je dat het middendeel spannend blijft?
  • Hoe schrijf je een bloedstollend slot?
  • Hoe bedenk je een verrassende twist?
  • Er komt nog veel meer aan bod, maar dat ontdek je vanzelf tijdens het lezen.

En wil je meedoen met de unieke Online workshop ‘In 10 stappen Spanning’ die ik ga geven tijdens de boeklancering op 1 juni om 19:30 uur, houd deze pagina dan in de gaten. Op 1 juni vind je hier de zoomlink.

Natuurlijk leuk als je vóór die tijd mijn boek al bestelt, dan zorg ik ervoor dat jij het boek tijdens de lancering in huis hebt!

Annette Hulscher schrijft:

Wat een leerzaam en vooral inspirerend boek!

Annette Hulscher is oprichter van Vrouwenthrillers.nl  Onder de auteursnaam Annet Hulst schreef ze Privacy live en Bloedheet

‘In 10 stappen een bloedstollende thriller schrijven’ is een inspirerende handleiding voor het schrijven van een rete-spannend boek. De ervaren Marelle Boersma leert de lezer alles over de opbouw van een goed verhaal en besteedt daarnaast veel aandacht aan spanningsverhogende technieken. Heel leerzaam en vooral inspirerend. Elke hoofdstuk bevat sprekende, herkenbare voorbeelden en wordt afgesloten met opdracht die direct tot actie aanzet. 

Voor beginnende auteurs is lezen over schrijven een van de leukste dingen die er is. Ik pakte dan ook direct mijn pen op nadat ik dit boek had dichtgeslagen en ging met de opdrachten aan de slag. 

Heleen van den Hoven schrijft:

Met veel voorbeelden, praktische oefeningen en kernachtige informatie loodst Marelle Boersma je langs alle belangrijke elementen van het schrijven van een thriller. Met deze tien stappen kun je direct aan de slag en krijg je bovendien toegang tot meer inspiratie en handige tools.

Heleen van den Hoven is auteur van o.a. de thrillers Het CARPA Complot en De speelgoedman