Ik ben een typische verhalenverteller.

– Als ervaren trainer en spreker vertel ik op het podium graag over mijn leven als auteur, over diverse onderwerpen die met het schrijven van boeken of met uitgeven en het publicatieproces te maken hebben.

– Maar ik kan ook een schrijfdag voorzitten of voor publiek een interview doen met een auteur.

– Wil je een sprankelende workshop organiseren voor beginnende schrijvers? Neem ook dan gerust contact op. Ik heb inmiddels jarenlange ervaring met verschillende thema’s en genres, zoals het spannende verhaal, levensverhalen of gewoon een middag waarin het plezier in schrijven aangewakkerd wordt.

Dus: ben je op zoek naar een spreker die graag op een interactieve manier in contact komt met het publiek, neem dan vooral contact op.

Dat kan via CONTACT, maar ook via De Schrijverscentrale