Wil jij extra schrijfgereedschap ontvangen met schrijftips die je vast en zeker goed kunt gebruiken bij het bedenken van een interessant en levensecht personage? Meld je dan aan voor mijn inspiratiemails. Ik deel hierin niet alleen tips over personages, maar ook over de opbouw van een verhaal en dat lastige middendeel van een verhaal en natuurlijk ook over spanning en andere technieken.

Meld je aan en ik deel mijn schrijfkennis met jou.

Aanmelden inspiratiemails

Heb je de cursus ‘Levensechte personages’ al gevolgd? Dan heb je die toffe set KARAKTER-kaarten inmiddels thuis ontvangen. Op een van de kaarten vond je de tip dat je voor extra tips, informatie en leuke weetjes deze pagina kon bezoeken.

Je vind die inderdaad op deze pagina. De set kaarten mét de lessen, die pas echt helpen om diepgang aan je personages te geven, kun je alleen HIER bestellen. Het is een combinatieprijs, want met de kaarten alleen ben je er niet. Vandaar dat deze kaarten niet los verkocht worden.

Cecile Koops schrijft:

Tijdens een schrijfweek van Marelle Boersma maakte ik kennis met de door haar ontworpen karakterkaarten personages. Bij het schrijven van mijn boeken was ik al gewend om karakterdossiers van mijn personages aan te leggen, deze kaarten set heeft daarbij echt een meerwaarde. Met name de hartkaarten – het grootste deel van de kaarten set – met de goede en slechte karaktereigenschappen blijken een bijzonder handig hulpmiddel te zijn. Ik beveel de set kaarten van harte aan.”

Petra Bontje schrijft:

Een inspirerende, maar vooral ook erg leuke manier om je personages uit te diepen.

Download hieronder de verschillende beloofde extraatjes voor personages:

.

.-> VRAGEN PERSONAGES

.

-> GROOTSTE ANGST

.

En zoek je meer tips, schrijftechnieken en inspiratie? Kijk dan bij het totale aanbod van  SCHRIJFCURSUSSEN van de Online Schrijfschool. Je ontvangt in alle genre-gerichte cursussen feedback op je schrijfopdrachten.

Wil je advies welke cursus of schrijftraject voor jou het meest geschikt is? Neem dan gerust contact op. -> CONTACT MARELLE

Veel schrijfplezier!