5 dagen schrijven op Texel

schrijfvakantie Texel

5 DAGEN SCHRIJVEN OP  TEXEL

Wanneer: ma 2 t/m vr 6 september 2024
4 nachten, 5 dagen

– voor iedereen die een boek wil schrijven, beginner of gevorderd
– geschikt voor schrijvers van een levensverhaal, een roman, thriller of jeugdboek.

.

Een schrijfvakantie is een combinatie van schrijftraining en persoonlijke schrijfbegeleiding bij het boek dat je schrijft, zodat jij grote stappen maakt om je verhaal krachtig te beginnen of je bestaande verhaal verder op te tillen. Er is ook ruim de tijd om zelf te schrijven op een van de schrijfplekjes en om wat van de omgeving te zien.
We verblijven in een luxe locatie met voor iedereen een eigen kamer met eigen badkamer. Daarnaast hebben we de beschikking over een grote woonkamer waar je training krijgt.

Tijdens deze schrijfvakantie kun je (eigen kosten) een fiets huren om rond te kijken op dit mooie Waddeneiland.

De korte schrijfvakantie op Texel:

  • maximaal 10 personen
  • een midweek (vijf dagen, vier nachten)
  • inclusief alle trainingen
  • inclusief schrijfbegeleiding bij jouw boek (en vooraf een deel lezen)
  • inclusief groepssessies met feedback
  • inclusief overnachtingen in eigen kamer, met eigen badkamer
  • inclusief volpension (alle maaltijden en tussendoortjes)
  • exclusief reis

Alles wordt de hele week verzorgd, zodat je nergens aan hoeft te denken. Echt een schrijfvakantie dus

NB: Een schrijfvakantie is met training én persoonlijke schrijfbegeleiding bij het boek dat je schrijft, waarbij de groep een meerwaarde is.

Er is nog plek!

DATA EN PRIJZEN

Data:

ma 2 t/m vr 6 september 2024 Texel (midweek)

.

Prijzen:

Texel € 995  (eigen kamer, eigen badkamer)

NB: alle prijzen zijn vrij van btw
Inclusief alle maaltijden en tussendoortjes
Exclusief reiskosten

Begeleiding:

Marelle Boersma & Jan Kostelijk

Tijdens de schrijfvakantie is er ook voldoende tijd om zelf te schrijven, zodat je lekker veel schrijfmeters kunt maken.

Er is nog plek!

.

Locatie – TEXEL – Locatie

schrijven op Texel

Naast de groepslocatie voor alle gezamenlijke activiteiten, is er een buitenterras en een zwemvijver. Er is voldoende ruimte om te schrijven, maar ook om gezellig te sparren of even te relaxen. In de gezamenlijke ruimte geniet je niet alleen van de trainingen, maar ook van de kostelijke maaltijden.

kostelijk eten

De locatie ligt niet ver van het strand of het Wad. Tijdens de schrijfvakantie kun je genieten van een fietstocht over het eiland (fietshuur voor eigen kosten) of een wandeling maken naar het dorpje Den Burg. De rust van het eiland en het strand geeft bijzondere inspiratie.

schrijfvakantie Texel

MAALTIJDEN

Alle maaltijden worden verzorgd door Jan Kostelijk die ook in Frankrijk en Portugal geroemd wordt om zijn kostelijke maaltijden.

Hij kan rekening houden met dieetwensen, waarbij vegetarisch eten vaak erg smaakvol en kleurrijk blijkt te zijn. Puur en gezond eten is zijn credo. Neem bij ingewikkelde diëten contact op.

OVERNACHTEN

Je overnacht elk in een eigen kamer met eigen badkamer. Het is niet mogelijk om buiten de locatie te overnachten (bijvoorbeeld in een eigen huisje). De gezamenlijke activiteiten zijn in het aparte groepsverblijf.

Andere schrijfweken

Ben je eventueel geïnteresseerd in een andere schrijfweek of schrijfweekend?

vr 19 t/m vr 26 juli 2024 – Schrijfvakantie in de Duitse Eifel
Een schrijfvakantie is een combinatie van schrijftraining en persoonlijke schrijfbegeleiding bij het boek dat je schrijft, zodat jij grote stappen maakt om je verhaal krachtig te beginnen of je bestaande verhaal verder op te tillen. Er is ook ruim de tijd om zelf te schrijven op een van de schrijfplekjes en om wat van de omgeving te zien.
SCHRIJFVAKANTIE DUITSE EIFEL

ma 11 t/m vr 15 november 2024 – Midweek schrijven Texel (speciale midweek)
Leer een kort verhaal schrijven met gegarandeerde publicatie in professionele bundel: prijs v.a. €  995   Unieke schrijfweek, want welke schrijfdocent kan gegarandeerde publicatie aanbieden? Deze midweek geeft je veel meer dan een goed verhaal.
MIDWEEK SCHRIJVEN TEXEL

Ik ben ongelooflijk trots dat we ook in 2024 weer een heel divers en inspirerend aanbod van schrijfvakanties kunnen aanbieden. Heb je vragen over de schrijfweken, neem dan gerust contact op.

Heb je vragen over de schrijfweken, neem dan gerust contact op.

Ciham schrijft: “Dankzij jou heb ik het recept gevonden van mijn boek. Ik durf weer te dromen!”

Joke: Al jaren liep ik rond met het idee, een boek moest er komen. Ik wist gewoon: jij kon het me leren. En ja, ik moest de hele zooi omgooien. Maar zie eens waar het me gebracht heeft. Ik kan verder en schrijf nu de ene pagina na de andere. Daar ben ik je heel dankbaar voor.
En Jan, wat fantastisch dat jij dit allemaal mogelijk maakt door zo goed voor ons te zorgen!

Stephanie schrijft: “Ik vind jullie gastvrijheid en warmte heel bijzonder.”

Beoordeling schrijfopleidingen

Schrijven Magazine heeft onderzoek gedaan naar de kwaliteit van schrijfopleidingen.

De rapportage hierover verscheen in het maartnummer 2018.

Jan en ik zijn enorm trots met het rapportcijfer dat onze schrijfvakanties hebben gekregen:

–> 9,1

Omdat deze cijfers voortkomen uit de reacties van onze gasten, geeft dit pas echt de waardering aan voor onze aanpak.

Het schrijfonderwijs van Marelle Boersma is officieel geregistreerd bij het CRKBO (centrale registratie kort beroepsonderwijs) wat aangeeft dat het aan alle regels voldoet voor hoog kwalitatief onderwijs.

Marelle Boersma is auteur en schrijfdocent. Ze heeft al meer dan tien boeken geschreven, waaronder de bestseller Vals Alarm (>100.000 verkocht) Ze heeft dertig jaar aan onderwijservaring (was werkzaam aan de universiteit van Wageningen) en weet hoe ze het beste in jou naar boven kan halen.
Marelle behoort tot de senior schrijfdocenten en -coaches van Nederland. De laatste paar jaar leidt ze ook zelf schrijfdocenten op, om de kennis van haar vak door te geven.

Na bijna acht jaar ervaring in het organiseren van schrijfvakanties, weet je dat je bij haar aan het goede adres bent voor een week vol inspiratie.