Schrijfvakantie Berg en Dal Gelderland

schrijfvakantie

SCHRIJFVAKANTIE     BERG EN DAL (Gelderland)

Wanneer: za 15 t/m vr 22 maart 2024

– voor iedereen die een boek wil schrijven, beginner of gevorderd
– geschikt voor schrijvers van een levensverhaal, een roman, thriller of jeugdboek.

.

Een schrijfvakantie is een combinatie van schrijftraining en persoonlijke schrijfbegeleiding bij het boek dat je schrijft, zodat jij grote stappen maakt om je verhaal krachtig te beginnen of je bestaande verhaal verder op te tillen. Er is ook ruim de tijd om zelf te schrijven op een van de schrijfplekjes en om wat van de omgeving te zien.
We verblijven in 5 appartementen met 2 kamers en eigen woonkamer. Daarnaast hebben we de beschikking over een groepsverblijf.

Tijdens deze schrijfvakantie kun je (eigen kosten) een rondleiding krijgen met proeverij in de wijngaard die bij dit landgoed hoort.

De schrijfvakantie in Berg en Dal:

  • maximaal 8 personen
  • een week (zeven dagen, zes nachten)
  • inclusief alle trainingen
  • inclusief schrijfbegeleiding bij jouw boek (en vooraf een deel lezen)
  • inclusief groepssessies met feedback
  • inclusief overnachtingen in eigen kamer
  • inclusief volpension (alle maaltijden en tussendoortjes)
  • exclusief reis

Alles wordt de hele week verzorgd, zodat je nergens aan hoeft te denken. Echt een schrijfvakantie dus

NB: Een schrijfvakantie is een schrijfweek met training én persoonlijke schrijfbegeleiding bij het boek dat je schrijft, waarbij de groep een meerwaarde is

Ciham schrijft: “Dankzij jou heb ik het recept gevonden van mijn boek. Ik durf weer te dromen!”

DATA EN PRIJZEN

Data:

za 15 t/m vr 22 maart 2024 Berg en Dal

.

Prijzen:

Berg en Dal € 1395  (eigen kamer)

NB: alle prijzen zijn vrij van btw
Inclusief alle maaltijden en tussendoortjes
Exclusief reiskosten

Begeleiding:

Marelle Boersma & Jan Kostelijk

Tijdens de schrijfvakantie is er ook voldoende tijd om zelf te schrijven, zodat je lekker veel schrijfmeters kunt maken.

.

Joke: Al jaren liep ik rond met het idee, een boek moest er komen. Ik wist gewoon: jij kon het me leren. En ja, ik moest de hele zooi omgooien. Maar zie eens waar het me gebracht heeft. Ik kan verder en schrijf nu de ene pagina na de andere. Daar ben ik je heel dankbaar voor.
En Jan, wat fantastisch dat jij dit allemaal mogelijk maakt door zo goed voor ons te zorgen!

Locatie -BERG EN DAL – Locatie

schrijfvakantie Nederland

Naast de losse appartementen, is er een groepslocatie voor alle gezamenlijke activiteiten. Er is voldoende ruimte om te schrijven, maar ook om gezellig te sparren of even te relaxen. Hier geniet je niet alleen van de trainingen, maar ook van de kostelijke maaltijden.

schrijfvakantie

Dit landgoed is omgeven door wijnvelden. Tijdens de schrijfvakantie kun je een wijnproeverij doen in de wijnkelder die bij dit landgoed hoort (eigen kosten). Genieten van wijn tussen de wijnranken geeft bijzondere inspiratie.

schrijfvakantie Nederland

MAALTIJDEN

Alle maaltijden worden verzorgd door Jan Kostelijk die ook in Frankrijk en Portugal geroemd wordt om zijn kostelijke maaltijden.

Hij kan rekening houden met dieetwensen, waarbij vegetarisch eten vaak erg smaakvol en kleurrijk blijkt te zijn. Puur en gezond eten is zijn credo. Neem bij ingewikkelde diëten contact op.

OVERNACHTEN

Je overnacht elk in een eigen kamer in een appartement dat je met een andere schrijver deelt. Samen  heb je de beschikking over een badkamer en woonkamer met terras. De gezamenlijke activiteiten zijn in het aparte groepsverblijf.

schrijfvakantie

Andere schrijfweken

Ben je eventueel geïnteresseerd in een andere schrijfweek of schrijfweekend?

vr 17 t/m zo 19 november 2023: Schrijfweekend in Drenthe
Een schrijfweekend in Drenthe met training én persoonlijke schrijfbegeleiding. In het weekend ga je aan de slag met je eigen verhaal. De schrijftrainingen helpen je bij de opzet, de schrijfbegeleiding bij de invulling. Een heel weekend schrijfinspiratie.
SCHRIJFWEEKEND DRENTHE

vr 2 t/m zo 4 februari 2024: Schrijfweekend Gelderland
Een schrijfweekend in Gelderland met training én persoonlijke schrijfbegeleiding. In het weekend ga je aan de slag met je eigen verhaal. De schrijftrainingen helpen je bij de opzet, de schrijfbegeleiding bij de invulling. Een heel weekend schrijfinspiratie.
SCHRIJFWEEKEND GELDERLAND

vr 19 t/m vr 26 juli 2024 – Schrijfvakantie in de Duitse Eifel
Een schrijfvakantie is een combinatie van schrijftraining en persoonlijke schrijfbegeleiding bij het boek dat je schrijft, zodat jij grote stappen maakt om je verhaal krachtig te beginnen of je bestaande verhaal verder op te tillen. Er is ook ruim de tijd om zelf te schrijven op een van de schrijfplekjes en om wat van de omgeving te zien.
SCHRIJFVAKANTIE DUITSE EIFEL

ma 11 t/m vr 15 november 2024 – Midweek schrijven Texel
Leer een kort verhaal schrijven met gegarandeerde publicatie in professionele bundel: prijs v.a. €  995   Unieke schrijfweek, want welke schrijfdocent kan gegarandeerde publicatie aanbieden? Deze midweek geeft je veel meer dan een goed verhaal.
MIDWEEK SCHRIJVEN TEXEL

Ik ben ongelooflijk trots dat we ook in 2024 weer een heel divers en inspirerend aanbod van schrijfvakanties kunnen aanbieden. Heb je vragen over de schrijfweken, neem dan gerust contact op.

Heb je vragen over de schrijfweken, neem dan gerust contact op.

Stephanie schrijft: “Ik vind jullie gastvrijheid en warmte heel bijzonder.”

Beoordeling schrijfopleidingen

Schrijven Magazine heeft onderzoek gedaan naar de kwaliteit van schrijfopleidingen.

De rapportage hierover verscheen in het maartnummer 2018.

Jan en ik zijn enorm trots met het rapportcijfer dat onze schrijfvakanties hebben gekregen:

–> 9,1

Omdat deze cijfers voortkomen uit de reacties van onze gasten, geeft dit pas echt de waardering aan voor onze aanpak.

Het schrijfonderwijs van Marelle Boersma is officieel geregistreerd bij het CRKBO (centrale registratie kort beroepsonderwijs) wat aangeeft dat het aan alle regels voldoet voor hoog kwalitatief onderwijs.

Marelle Boersma is auteur en schrijfdocent. Ze heeft al meer dan tien boeken geschreven, waaronder de bestseller Vals Alarm (>100.000 verkocht) Ze heeft dertig jaar aan onderwijservaring (was werkzaam aan de universiteit van Wageningen) en weet hoe ze het beste in jou naar boven kan halen.
Marelle behoort tot de senior schrijfdocenten en -coaches van Nederland. De laatste paar jaar leidt ze ook zelf schrijfdocenten op, om de kennis van haar vak door te geven.

Na bijna acht jaar ervaring in het organiseren van schrijfvakanties, weet je dat je bij haar aan het goede adres bent voor een week vol inspiratie.